Monday, May 7, 2007

Mmmddddaaaa

Oamenii se cheama ca sunt fiinte evoluate, din punct de vedere intelectual, psiho-afectiv. Numai ca marea realitate in care ne petrecem viata a inceput sa cam demonstreze contrariul.
Nu numai ca vestile pe care le primesc nu sunt stralucite, dar intreaga existenta umana pare sa se invarta in jurul unor interese meschine, in jurul unor arivisme si unor avaritii impinse la extreme.
Sunt oameni care nu prea au ce sa manance si totusi isi dau si ultimul leu pentru educatia si binele fizic al semenilor si sunt oameni care au aproape tot ce si-ar putea dori un om si cu toate astea nu fac decat sa incerce sa ia si mai mult, de la cei care abia incep sa se loveasca, daca pot spune asa, cu capul de pragul de sus!
Sunt oameni capabili sa se sacrifice pe ei pentru altii si sunt si cei care sunt capabili sa ii sacrifice pe ceilalti pentru ei.
Bine, si mai sunt oamenii pasivi, care nu au treaba decat cu persoana lor, dar pe care nu ii poti numi egoisti, pentru ca nu te deranjeaza cu nimic.
Eh, eu una pe astia, varianta a doua din fiecare categorie din primele 2 nu prea ii inteleg. Parca una dintre legile divine era sa iti ajuti aproapele. Nu vreau sa ma erijez in vreo mare evlavioasa, dar mi s-a cam demonstrat ca intr-adevar exista cineva acolo sus. Si chiar daca mi se va spune ca e vorba doar de o simpla influenta psihica pe care ne-o producem crezand intr-o divinitate, nu pot sa nu ma intreb daca oamenii de genul asta se gandesc vreun pic la ceea ce isi fac cu mana lor.
Si, bine, daca ar fi sa admitem cazul in care Dumnezeu nu ar exista, exista in schimb, o vorba care spune ca.."What goes around comes around..."
Nu prea imi vine sa cred ca oamenii pot sa fie atat de ipocriti, cu toate ca am patit-o de prea multe ori pe pielea mea proprie si personala...

Goooddd! They really, really make me sick!

2 comments:

Anonymous said...

bre, sunt atatea chestii care iti provoaca greata, ca ar trebui sa faci perfuzii cu helas! inflatie de zgarciti/egoisti nu o sa fie niciodata!

Alana said...

Unde gasesc helas la ora asta? :P