Wednesday, May 2, 2007

DE CEE???

Se dau in felul urmator:
1. Una bucata programare la o clinica
2. Una bucata medic pe care il cunosti si la care mergi cam de un an de zile
3. Una bucata tratament prescris ca si consecinta 1. si 2.
4. Una bucata farmacista(sarita de 60 de ani)
5. Una bucata eu, in stransa legatura cu ingredientele anterioare.

Buuun...cu astea dupa mine, ma deplasez intr-un HelpNet, ca imi era mai aproape si mai deschisa decat alta farmacie din zona..
Dupa ce o astept 5 minute pe Doamna sa rezolve complicata ecuatie cu "t" necunoscute, de genul, "care este suma care trebuie returnata ca si rest la 100RON in urma cumpararii de medicamente in valoare totala de 62RON"(!!?!?!), ajung la casa si cer 12 comprimate de X.
Miscarea clasica, uitat la mine peste ochelari, ridicat ochelarii cu mana dreapta insotita de pix, uitat la mine si prin ei,apoi spus: "imediat". Plecat in depozit, de la jumatatea drumului intors si spus: "Cutia e de 18 comprimate. Tratamentul se face cu 18, timp de 9 zile, unul dimineata si unul seara!"

ATAAAT! Zic: "Am 12 zile, cate unul seara inainte de culcare, conform prescriptiei specialistului!" Urmeaza(evident:P) uitat la mine in aceeasi desfasurare a actiunii descrisa mai sus, apoi schimbare radicala de atitudine!
Si cum sa nu exclam eu..CUM E TARA ASTA! Nu ca n-as fi vazut in viata mea si farmacisti competenti, sau nu ca as pune la indoiala capacitatile intelectuale ale Doamnei, sau ca m-as indoi in vreun fel de studiile sale...dar...Totusi.. Eu intru, ma scormonesc in geanta, ma uit intr-o reteta si apoi cer... I mean...nu toata lumea cumpara farmaceutice dupa ureche...(Sau o fi fata mea de vina? Dar nu cred..ca veneam de la birou..deci nu eram in tenisi :P).
Si, ca sa ajung unde trebuia sa ajung...Singura concluzie la care ajung referitor la farmacisti e ca... Majoritatea celor care fac parte din categoria Doamnei asteia cred ca stiu mai multe decat nenii doctori care prescriu...Si, ma intreb..daca ei le stiu pe toate, ce nevoie mai avem de medici???

Pentru doritori de alte intamplari de genul asteia, anuntati-ma, va rog! :P Promit ca mai scriu din ce mai am in sac!

No comments: