Monday, June 18, 2007

From time to time

Da! Uneori gresesti!In viata asta de zi cu zi, in clipele in care nu stii incotro sa o iei! Si ai vrea sa poti sa povestesti! Sa spui tuturor cat de greu iti e tie, sa stie toti ca suferi, sa stie toti ca nu iti pasa de parerea lor, vrei doar sa mergi mai departe si sa povestesti!
Inainte! Cu orice pret o sa pasesti peste ei, peste toti! Fara sa te gandesti ca poate unora le e greu! Inainte, pas cu pas, suind si coborand, cu destinul langa tine, cu speranta asta cu meserie veche, pana la linia finala! Nu o sa iti mai pese ca te striga! E calea ta! Da! Cu sufletul ranit, facut asa, bucati mici si imprastiate, cu jumatate de rasuflare, cu teama, cu trairile, alearga! Ce le pasa lor de castigurile tale? Ce le pasa de ceea ce pierzi? Daca vreodata ai cazut, nu te-au ajutat sa te ridici! Tot prin fortele proprii ai facut-o! Si doar te-ai descotorosit de toti care au vrut sa te impiedice!
Mai trage-ti un pic rasuflarea!Nu te mai gandi! Si ce daca ustura si doare, nu te inseli! Trebuie sa o faci, poti! Plangi, arunca pietre, rupe carne de pe tine, dar nu te opri!
Pentru greselile alea, pentru tot ce nu ai facut, trebuie! Stii ca trebuie, stii ca nu iti permiti sa te plangi tie! Stii ca e drumul cu prioritate! Nu...nu..ca n-ai sa te mai poti ridica!
Stiu ca sunt ca mii de ace in ochii tai, stiu ca orice urma a lor te poate face sa vrei sa te opresti. Dar nu uita, pas cu pas...
Nu baga in seama ca fosneste... adu-ti aminte ca va apune in curand!

2 comments:

Anonymous said...

auzi, bre, tu scrii in romana si lumea te intelege in engleza? :)) poftim globalizare!

Alana said...

Bre..asa m-am gandit si eu! E cel putin ciudat! Dar...na...cre' ca le plac pozele si culorile oamenilor! Si ce oi mai scrie eu prin engleza! Si sa mai zica cineva de noi ca suntem un neam de necunoscuti! Si turcii stiau romana! :PP