Sunday, June 24, 2007

About things...

First things first... Este, ca sa zic asa, cateva chestii that reaalllyy suck in tara noastra!

S-o luam cu inceputul:

1. Ikea sucks! Pentru ca e tare imbarligata, ca te invarti in ea pana innebunesti! Si nici nu gasesti nimic anume. Copii nereusite ale mobilelor din alte tari streine, dar facute... de li se vad picioarele nefinisate intr-un mod reusit!

2. Home and Design Mall sucks! Pentru ca au aceeasi mobila ca la Mobexpert, numai ca la preturi mai mari, invers proportionale cu ceea ce reprezinta calitatea produselor! Si ca nu ai de unde sa alegi! Doar ca se numeste pompos! Decoratiunile sunt de factura futurista! Da' parca prea futurista!

3. Crema epilatoare Strep! Finete... indepartare usoara...miros placut? ya right...si marmota...

Ca si concluzie..la noi in tara florile miros frumos pe campii. Vara lanurile sunt pline de grau auriu(plin de neghina) iar combinele alearga pe camp(cu soferi morti de beti) pentru ca agricultura noastra sa infloreasca.
Femeile muncesc in tesatoriile Republicii(transpirate toate si injurandu-l pe Roman ca nu le-a dat conditii mai bune de munca), iar strungarii(cu Saniuta dupa ei) si sefii de echipa('r-ar ei ai dreacu' de nemernici, care nu stie decat sa dea ordine) aduc fabricile si uzinele pe cele mai inalte culmi ale industriei tarii noastre!
Eu merg la scoala in fiecare zi si ma bucur nespus cand primesc lapticul(expirat, sunt fericit daca expira azi, iar daca expira maine e sarbatoare) si cornul(facut de acum 5 zile si incalzit la microunde). Doamna invatatoare ne invata lucruri noi despre matematica(aici ar trebui de fapt sa ne prezinte lectia domnul director, aia despre cum sa rezolvi o ecuatie cu o necunoscuta), despre limba noastra materna(n-o fi vrand sa ne vorbeasca de fapt despre aia paterna? ca cica aia e mai ...) si despre geografie(ne arata tarile in care se plimba demnitarii nostri).

Tara noastra infloreste,
Eu ma bucur ca traieste!

4 comments:

Anonymous said...

Tatal meu coboara-n mina ca sa smulga fierul,
Iar pe seara mult ii place sa priveasca cerul
Alb halat imbraca tata, in spital cand vine
Spune-i numai ce te doare ca te face bine
Tatal meu zideste case cocotat pe schele
El cu fruntea lui ajunge pana sus la stele
Tata ne deschide-n scoala cel dinati caietul,
El ne-nvata socotitul, el si alfabetul
Eu cresc mare langa tata si-nvat carte bine
Ca parintii mei sa fie mandrii si de mine

Alana said...

macarale... :) cine face macarale?

Anonymous said...

Si mai marii tarii striga-n difuzoare ca vor face tara mai manoasa... Bleah !
Frumoasa tara, pacat ca ii locuita !

Alana said...

Adevar grait-ai, artistule!