Thursday, June 28, 2007

Despre emanciparea romanilor

De azi, locuiesc intr-o casa Dolce. Bleah, as putea spune fara niciun fel de problema, fara nicio urma de regret!
Adica aia batrana sa se simta un fel de...Rosalinda, sau cum??!?!?!
E ieftin, e muuuult, e de fidelitate relativ ok! E ca la olteni(ca la mine acasa adica, pen' cei care nu stiu):ne scarpinam la urechea stanga, pe dupa ceafa, cu mana dreapta! Am venit "acasa" de juma' de ora si nu aud decat "Da satelitu' sa iti arat de unde inchizi televizoru', da satelitu' sa iti spun cum sa il dai mai incet".
Bah, zic, dupe ce ca estem prosti, mai stam si cu doo telecomande, ca sa fim jmecheri.
Booon, asta n-ar fi o problema! Numa' ca eu am in acest mooooomeeeent, doo optiuni!
Vom incepe sa le enumeram pe rand, una cate una:
1. Sa ma uit ca la comunisti la un singur post TV(a. am de ales intre Acasa, Romantica si Euforia; b. OTV ) si sa mi se schimbe postul la satelit(Stop it, God Damn it!) cand vrea muschiu' lor!
2. Sa platesc singura, pe luna, trei sut obzeci de mii ca sa ma mai uit la tv ca un om normal!

Eh, in conditiile astea eu zic PAAAS, si ma uit la M.A.S.H pana cand oi termina ale 7 serii jumate de le mai am! Dup'aia,oi mai vedea! Da' si la alea ma uit ca ma aflu in drept de folosinta la un laptop(Multumesc, multumesc, da, apreciez,da, mi-ai implinit un vis :P), pen' ca si calcu' meu e suprasolicitat!

Ca scaparam, oarecum, de satelit, acu' numaram "palariile" din blocul nostru si ale celor din jur, sa vedem daca estem si in rand cu lumea! Da' daca altii are Digi? Sau Boom? Ne-am dat naiba! Doar sa ne fereasca Dumnezeu de grindina, ca ne strica satelitu', sau palaria!

3 comments:

Anonymous said...

d ama da cine mai are satelit ! Plus ca da bine sa vezi hardughia in mijlocul curtii sau infipta pe unul din pereti !
Io n-am nu vrea sa vina si la mine undele. Cuca televizorul meu ie reticent la unde !
:)))))

Alana said...

Mi-am ales o identitate(pot sa fac reclamatie pe adresa si la adresa lu' nenea adminitratoru' de la blogspot?) si zic... ie mai bine ca nu ai satelit! Trust me! Nu te-ncurci in telecomande, nu te zapacesti de cap cu porneste si aia, inchide si ala...simplu, frate, ca e mai bine.crede-ma!!!!

Anonymous said...

dobrescuuuu, se numesc teleCOMENZI!!! ca am lamurit-o pe asta, ia ia-ti tu, daca tot ai dolce, teve cu chicciar in chicciar, sa se uite madam la rosalinda si tu la mash in za seim taim. atunci sa te tii =))